lørdag 26. november 2011

En julegave har fått liv

Det har gått med noen kvelder til denne jenta, men i natt ble hun ferdig! Håper den faller i smak hos eldstejenta mi - og at hun ikke er ivrig leser av bloggen min..

Bare å gå i gang med en til, for minstejenta vil nok også ha en slik til jul. Håper jeg rekker det:-)











Her sitter den langbeinte "skjønnheten" og slapper av under julegreina vår. Her skal vi henge opp mye nips! Og kalendergaver!





Pepperkaker!

Et lite innfall fredag kveld...Barna var veldig fornøyd med sin mor et par timer. Fikk slå seg løs med pepperkakedeig midt i beste leggetid!














fredag 18. november 2011

Hot!

Varmt i stua i kveld!

Endelig fikk vi glasset til ovnen (Ble skadet under transport) - og da Petter hadde montert det, måtte han bare prøve å fyre opp..Ble vel varmt ja!








Har nå malt 3 stoler røde og skulle ønske jeg var tøff nok til å male bordet også..Tror det kunne blitt så tøft! Men litt mye jobb om smaken endrer seg.










søndag 13. november 2011

Enslig rød stol søker make

Ble ganske fornøyd jeg! Men nå ser det ut til at stolen vil ha selskap, så jeg er allerede i gang med å male neste stol. Hadde tenkt å ha to rød, to oransje og to gule - men nå tror jeg sannelig alle blir røde!


Veldig blank og fin!








Nybakt brød!

Søndag og nybakt brød!
Dette brødet er sunt og gjør magen min glad:-) Smaker godt gjør det også. Oppskriften finner du i "Frisk med lavkarbo - 100 oppskrifter". Brødet er sunt og godt selv om du ikke er tilhenger av lavkarbo:-) Selv oppdaget jeg fordelene med denne kosten for 9 år siden.





lørdag 12. november 2011

Add some colour to your life!



I dag fikk jeg en impuls da jeg besøkte malebutikken... Har lenge tenkt på at vi må få litt farge inn i huset og hvorfor ikke skikkelig rød? Fargen heter energi og det er jo noe man kan trenge i mørketida. Har planer om å male noen i oransje og/eller gul også. Farger gjør meg glad! Som Marie sa en dag da hun lagde perlekjeder med naturfarger; liker du dette mamma? Jeg; ja. Hun; ja, for dere voksne liker jo sånne kjedelige farger...