fredag 29. mars 2013

Prøver meg på å lage kollasj...

Har lastet ned Picasa - et gratis program som jeg kan leke meg litt med. Håper å få til noe bedre enn dette etterhvert, dette er bare en liten test veeeeldig sent på natten. Tenkte klatrehortensiaen trengte litt varme..

 

lørdag 23. mars 2013

Leveggen er på plass!

Vi har siden sist tatt ned en del trær for å få enda mer utsikt. Og slikt blir det ved av. Ungene var kjempeflinke til å hjelpe til og jeg fikk et par reale treningsøkter. Å jobbe med ved kan virkelig komme inn under Crossfit.

To lørdager etter hverandre har vi fyrt opp bål, grillet og kost oss ute dagen lang. I kveld ble det mørkt før vi ruslet inn.

Spent på om klatrehortensiaen jeg plantet i fjor vil komme seg. Av erfaring vet jeg at det tar noen år før den kommer i gang. Føler meg veldig utålmodig, jeg vil at den skal dekke den stygge bergnabben fort! Det er ihverfall noen fine knopper på den, så da får jeg vel bare vente og se.

I dag fikk leveggen som jeg begynte på i fjor komme opp på plassen sin. Den skal bli god når nordavinden blåser. Veggen er ikke helt ferdig enda, jeg skal ha planker på den andre siden også. I mellomrommet mellom de to plankeveggene ( på toppen) skal jeg sette blomsterkasser. Tror det kan bli ganske fint til sommeren med masse gode puter og frodige planter.

Veldig gøy å småsnekre litt igjen. Har såååå mange planer. Når jeg får gjort ferdig denne veggen, skal jeg prøve meg på et stort spisebord til verandaen. Trenger også flere kasser til ulike planter, noen skal få hjul og andre skal stå permanent ved inngangen.